Mihalik Enikő élete legboldogabb időszakát éli, ugyanis karjaiban tarthatja gyönyörű kislányát. A szülés és a vajúdás azonban számára sem volt sétagalopp. Őszintén mesélt átélt kínjairól a modell.

Enikő, az újdonsült édesanya, szülése után néhány nappal már saját vlogjában osztotta meg szüléstörténete részleteit rajongóival.

Mihalik Enikő "Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott."Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

A meglepően őszinte vallomásban, a szülés szinte minden pillanatáról beszámolt a szupermodell. Beszámolójából kiderült, hogy július 12-én, késő este kezdődtek el nála a fájások, amit rövidesen a nyákdugó távozása követett. Ám ekkor a magzatvize még nem folyt el.

Másnap reggel ugyan bementek a kórházba a gyermeke édesapjával, de néhány vizsgálat után hazaküldték a kismamát. A következő napon ismét kórházban kötött ki a szupermodell, és amikor már beakarták indítani a szülést, akkor az szerencsére magától megindult, és néhány óra múlva már a karjaiban tarthatta a kislányát. 

"Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott."– utalt a szülését megelőző kínzó állapotra Enikő.