Hatalmas veszélyben van Zalatnay Sarolta: "Végleges megoldást kell találni a problémára"

Life TV -
Zalatnay Sarolta fa életveszély kivágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta életét az udvarán álló kétszáz éves fa keseríti meg. Februárban már egy hatalmas ág rázuhant az énekesnő házára, az újabb viharnak köszönhetően pedig most a teraszát és a szomszéd ház tetejét rongálta meg egy ág. 

A nagy viharoknak köszönhetően Zalatnay Sarolta és lánya nincs biztonságban. Az udvarukon levő fát ki kellene vágni, mivel a nehéz ágak nagy rombolást tudnak okozni.

- mondta Cini a Blikknek, aki bízik abban, hogy a biztosító most is fizetni fog.

Az énekesnőnek és a szomszédainak is van biztosítása, így abban bízik, hogy megtérítik a kárát. Life TV

Az énekesnő tanácstalan, mit kezdjen a kertjében levő hatalmas fával, egyelőre nincs segítsége. A katasztrófavédelem nem megy ki, mert szerintük nem áll fenn életveszély. A fa kivágása kb 200 ezer forintba kerülne, de Cininek az jelenleg sok pénz.

- nyilatkozta Cini, aki jóképű alpinisták jelentkezését várja vagy bárkit, akinek helikoptere van, hátha a levegőből lehet orvosolni a problémát. Bízik benne, hogy valahogy sikerül megoldani a problémát, mielőtt tragédia történne.

Nagyon nehéz anyagi helyzetbe került Zalatnay Sarolta a koronavírus alatt. Ugyan igyekezett szerényen élni, ennek ellenére sokszor kellett a lányának kisegítenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.