Weisz Fanni: "Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem"

Forrás: Instagram -
Hajmásy Péter Weisz Fanni válás Ciprus nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nehezen is, végre megállapodott férjével, Hajmásy Péterrel a válásról, így nyugodt szívvel vitte el Ciprusra édesanyját a felszabadult Weisz Fanni. A modell és mamája évekig nem beszéltek egymással, mostanra azonban újra szent a béke közöttük, Fanni pedig boldog új szerelme oldalán. 

"Nem volt egyszerű megállapodni. Én, amikor eljöttem, már akkor el akartam válni, tehát ez így indult. Mire várjak? Csak az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Egy éve külön élünk...ezt nem hagyhatom így" – nyilatkozta a Mokkában Fanni, aki most anya-lánya nyaralásra utazott édesanyjával, akinek elmondása szerint nagyon hálás.

Forrás: Instagram

"Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem. Bár valamiért nem minden üzenetét kaptam meg. Végül, egyszer csak úgy éreztem, látnom kell, találkozni akarok vele. Hiszen ő az anyukám, miért ne találkozhatnék vele, amikor csak szeretnék. Akkor írtam neki, hogy látni szeretném. Először egy kávézóban, ahol nem voltunk egyedül. Aztán írtam, hogy elmegyek hozzá" – mondta el Fanni.

"Azt kell mondjam, Fanni végre a régi. Igazi újból a mosolya, sokat beszél és viccelődik. Ugyanaz a magabiztosság sugárzik belőle, mint régen. Nagyon jó ezt látnom. Boldoggá tesz, hogy ismét a régi önmaga" – mondta el a Borsnak Ágnes, Fanni édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.