Ha nehezen is, végre megállapodott férjével, Hajmásy Péterrel a válásról, így nyugodt szívvel vitte el Ciprusra édesanyját a felszabadult Weisz Fanni. A modell és mamája évekig nem beszéltek egymással, mostanra azonban újra szent a béke közöttük, Fanni pedig boldog új szerelme oldalán. 

"Nem volt egyszerű megállapodni. Én, amikor eljöttem, már akkor el akartam válni, tehát ez így indult. Mire várjak? Csak az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Egy éve külön élünk...ezt nem hagyhatom így" – nyilatkozta a Mokkában Fanni, aki most anya-lánya nyaralásra utazott édesanyjával, akinek elmondása szerint nagyon hálás. 

Forrás: Instagram

"Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem. Bár valamiért nem minden üzenetét kaptam meg. Végül, egyszer csak úgy éreztem, látnom kell, találkozni akarok vele. Hiszen ő az anyukám, miért ne találkozhatnék vele, amikor csak szeretnék. Akkor írtam neki, hogy látni szeretném. Először egy kávézóban, ahol nem voltunk egyedül. Aztán írtam, hogy elmegyek hozzá" – mondta el Fanni.

 "Azt kell mondjam, Fanni végre a régi. Igazi újból a mosolya, sokat beszél és viccelődik. Ugyanaz a magabiztosság sugárzik belőle, mint régen. Nagyon jó ezt látnom. Boldoggá tesz, hogy ismét a régi önmaga" – mondta el a Borsnak Ágnes, Fanni édesanyja.