Diana hercegnő 30 éves unokahúga, Lady Kitty Spencer a 62 éves milliárdoshoz, Michael Lewishoz ment feleségül a hétvégén. 

A friss házaspár szombaton mondta ki a boldogító igent a római Villa Aldobrandiniben. A menyasszony a Dolce & Gabbana ruháját viselte, akinek egyébként 2017 óta rendszeresen a modellje.

Lady Kitty Diana öccsének, Charles Spencernek a lánya. Az eljegyzés hírére egyébként nem is olyan régen derült fény, pedig Lady Kittyt már 2020 januárjában eljegyezte Michael Lewis dél-afrikai divatmágnás. Ez körülbelül hat hónappal a pár első nyilvános megjelenése után történt - írja a The Sun.

Lady Kitty nem szereti a nyilvánosság előtt élni a magánéletét.  A Town and Country UK egyik májusi interjújában a modell azt nyilatkozta, hogy a kapcsolataihoz senkinek, semmi köze.

"Nem kellene, hogy ez bárkinek a napját befolyásolja. Nem tudom, miért akarná bárki a reggelije felett azt olvasni, kit szeretek vagy kit nem szeretek, ki jön be nekem vagy ki nem, vagy éppen, kivel megyek randizni. Amíg ez nekem szent, addig az is marad. Amint már nem az, én nem hiszem, hogy azt vissza lehetne változtatni" - mondta korábban.