Egy éve már, hogy Weisz Fanni és volt férje, Hajmásy Péter útjai különváltak, azóta már mindketten másik ember oldalán találták meg a boldogságot. A modell ezúttal kissé ingerülten nyilatkozott válásukról.

Fanni a Mokka élő adásában vallott válásáról, és kissé ideges volt, amikor szóba került volt férje, Péter. Nem csoda, hiszen egy válás sosem volt sétagalopp, ráadásul az egykor fülig szerelmes páros nem békében vált el egymástól. Fanni korábban többször elmondta, hogy azóta él igazán, mióta új életet kezdett, sőt, édesanyjával is újrarendeződött a viszonya, aminek nagyon örül.

„Igen, végre sikerült megállapodnunk. Én beadtam a válópert. Most utoljára elmondom, csak nektek. Mindenki kíváncsi erre, hogy mi, hogyan alakul. Vége ennek a szakasznak, továbbnézünk előre" – fogalmazott Fanni a Mokkában, akinek édesanyja, Ágnes tolmácsolt.

A beszélgetésből kiderült, hogy a modell és volt férje csak egy év után tudtak megállapodni, pedig ha rajta múlt volna, rögtön elválnak.

„Amikor eljöttem, akkor el akartam már válni. Mire várjak? Csak az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Nem hagyhattam így. Persze, el kell válni, hisz már egy éve külön élünk" – zárta a témát Fanni, aki édesanyjával való kapcsolatáról is beszélt, és elárulta békülésük részleteit.