Yvonne Dederick meglepő vallomása: nem akarta, hogy a lánya az esküvőig szűz maradjon

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szűzesség Yvonne Dederick lánya Yvonne Dederick szex anya-lánya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederick és lánya, Catherine baráti viszonyban vannak. Az édesanya alig várta, hogy lánya felnőjön, és végre felnőtt témákról beszélgessenek. A szex sem tabu náluk.

"Nem akartam kalitkába zárni, sőt, támogattam, hogy éljen meg dolgokat, hogy tapasztaljon. Arra persze felhívtam a figyelmét, hogy vigyázni kell az egészségére, a nem kívánt terhességre, illetve, hogy rendszeresen kell járnia szűrővizsgálatra. A mai napig nyíltan tudunk beszélni a szexről" - mondta a Blikknek Yvonne.

Catherine azt mondja, édesanyja nem akarta, hogy a férjével szexeljen először:
"Nem akarta, hogy az esküvőmig szűz maradjak. Mindig hangsúlyozta, hogy a szeretkezésnek csak akkor van értelme, ha az nekem is jó. Jártam egy fiúval, és nagyon jól elvoltunk együtt, de hosszú hetek után sem vágytam vele az együttlétre. Anyu magyarázta el, hogy ez teljesen rendben van, nem kell valakivel lefeküdni csak azért, mert kötelességemnek érzem. Végül ki is derült, hogy nem működik az a kapcsolat, mert hiába beszélgettünk jókat, nem volt meg a kémia."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.