Hugh Hefner exe kitálalt - ez történt vele a Playboy-villában

Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Ethan Miller -
Hugh Hefner Playboy-villa nyuszi botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner egykori nyuszijának, Holly Madisonnak a lelkét teljesen tönkretette a Playboy-villa. Most minden eddigi titkot elárult az akkor történtekről.

Hugh Hefner exe, Holly Madison pokoli időszakként emlékszik a Playboy-villában eltöltött évekre. Hefner exe 2001-ben, huszonegy évesen került a villába, ahol az állandó „nyuszi" harcok miatt komoly önértékelési gondokkal kellett szembenéznie- írta a DailyStar.

„A testképzavar megakadályozott abban, hogy boldog legyek, hogy élvezzem az életet. Azt gondoltam, hatalmasak a combjaim, de most már látom, hogy ez nevetséges"

– vallotta be a modell.

Hefner exe 2001-ben, huszonegy évesen került a villába, ahol az állandó „nyuszi"harcok miatt komoly önértékelési gondokkal kellett szembenéznie. Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.