Kilakoltatták Varga Viktort: ez az oka

Forrás: instagram.com/vargaviktorart -
kilakoltatás rendőrség Varga Viktor lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktornak és párjának drasztikus élményekkel indult a csütörtöki nap. Hajnalban el kellett hagyniuk az otthonukat.

A hatóság intézkedése szerint a 13. kerület egy részét, ahol Varga Viktorék is élnek, lezárták és a lakókat felszólították, hagyják el otthonukat.

Varga Viktor "Reggel hétkor autóba ültünk a párommal és egy titkos tóhoz hajtottunk, ahol lefeküdtünk a fűbe és aludtunk tovább" Forrás: instagram.com/vargaviktorart

„Szóltak már napokkal korábban, hogy el kell menni otthonról, de azért ma reggel elgondolkodtunk rajta, hogy inkább maradunk és egy bombán alszunk tovább. „Komolyra fordítva a szót, ha nem hagytuk volna el a lakást, a rendőrök intézkedtek volna. Mindenhova becsöngettek és ellenőrizték, hogy üresek-e a lakások. Reggel hétkor autóba ültünk a párommal és egy titkos tóhoz hajtottunk, ahol lefeküdtünk a fűbe és aludtunk tovább"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.