Nemsokára újra indul a TV2 nagyszabású táncos show-ja, a Dancing with the Stars. Már megtudhattuk, mely sztárok és táncosok vesznek majd részt a műsorban, most azonban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a zsűriben is lesz változás. 

A műsor első évadában Ördög Nóra műsorvezető, a többszörös showtánc-világbajnok Kováts Gergely Csanád és Molnár Andrea táncművészek, valamint Schiffer Miklós divatszakértő mondták el a véleményüket a versenyzők teljesítményéről. A Blikk úgy értesült, hogy a második évadban lesznek változások és már javában folynak a castingok. 

Ők alkották tavaly a Dancing with the Stars zsűrijét.Forrás: TV2

Egyelőre úgy tűnik, hogy Ördög Nórának és Kováts Gergelynek biztos a helye a zsűriben, Schiffer Miklós és Molnár Andrea alatt azonban rezeg a léc. A divatszakértő népszerűségének nem tett túl jót, hogy tavaly beszólt Gabriela Spanic-nak, kapott utána hideget-meleget a nézőktől. 

Hétfőn megyek a TV2-be, de hogy őszinte legyek, nem marcangol a gondolat, hogy megkapom-e a munkát vagy sem"

- nyilatkozta Schiffer Miklós.

Molnár Andrea helye is kérdéses a zsűriben, ő is hétfőn megy castingra, többet egyelőre ő sem tud:

Egyelőre annyit tudok, hogy hétfőn megyek castingra, aztán meglátjuk, mi lesz. Több mint tizenkét éve szabadúszó vagyok, megszoktam az ilyen helyzeteket. Ha kellek, örülök, ha nem, akkor is van életem."