Féltve rejtegeti a nyilvánosság elől szerelmét a gyönyörű magyar híresség

boldogság civil párkapcsolat Dukai Regina Horváth Éva sztárok szerelem magazin foglalkozás Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem nagyon sokszínű, mégis valamiért késztetést érzünk arra, hogy logikát, szabályszerűséget keressünk benne. Sokan mondják például, hogy hasonló a hasonlót vonzza, mások azonban biztosan állítják, hogy az ellentétek vonzzák egymást igazán.

A sztárvilágban például mindkét esetre bőven akad példa. Gyakori, hogy két színész, két énekes vagykét élsportoló alkot egy párt, de olyanok is vannak, akik kizártnak tartják, hogy egy szakmabelivel kezdjenek szerelmi kapcsolatba.

Bizonyos párok nem szeretnék a magánéletüket kiteregetni a világ előtt, és nem akarják, hogy a média és a rajongók rajtuk csámcsogjanak. Íme néhány példa a hazai sztárok világából, akik civil partner mellett találták meg a boldogságot, és féltve őrzik a nyilvánosság elől szerelmüket.

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő, bár hosszú évek ót él párkapcsolatban, már régóta rejtegeti a párját. Sem a közösségi oldalán, sem az interjúkban nem mesél soha róla, erre pedig nagyon egyszerű a magyarázat: A párja egy civil ember, aki nem szeretne szerepelni.

Éva úgy gondolja, hogy sokkal szörnyűbb, ha valaki mellett olyan férfi van, aki folyamatosan szerepelni akar. Korábban már neki is volt ehhez hasonló negatív tapasztalata, ezért örül, hogy jelenlegi párja nem ilyen

– erről mesélt a Life TV Bréking című műsorában.

Horváth Éva bár hosszú évek ót él párkapcsolatban, már régóta rejtegeti a párját Forrás: Instagram/Horváth Éva

A modell és párja izgatottan várják második kisfiuk érkezését, az örömüket azonban megtartják maguknak, közös fotót nem mutatnak magukról. Minden családi képen csak Éva és a kisfia szerepel. Kap is ezért hideget-meleget a kommentelőktől, sokan úgy sejtik, hogy egy csúnya öregember lehet a kedvese, akit kénytelen rejtegetni.

Voksán Virág

A DJ-nek már két gyereke is van párjától, közel hat éve vannak együtt, de továbbra sem tudni róla semmit. Egy kis kivételt tett, és hónapokkal ezelőtt a megismerkedésük történetét megosztotta a nyilvánossággal.

"Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be a Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja. (...)

Az első randin moziba vitt, megnéztünk egy horrorfilmet. Nem éppen romantikus program, de mindketten szeretjük a borzongást. Egész jól éreztem volna magam, ha nem folyton a telefonját nyomkodta volna már a randi elején. Rá is szóltam, akkor derült ki, hogy a barátjának írogat, közvetíti a találka részleteit, mert a srác minden részletre kíváncsi velem kapcsolatban" – mesélte a Story magazinnak a modell.

Voksán Virágnak már két gyereke is van párjától, közel hat éve vannak együtt, de továbbra sem tudni róla semmit Forrás: TV2

Virágnak a megismerkedésük után nem sokkal Amerikába kellett utaznia, ahova párja is követte, így az összeköltözést hamar kipipálták, és azóta is boldogan élnek.

Nagy Adri

A Jóban Rosszban egykori színésznője szintén nem teregeti ki a magánéletét, a kisfiát is csak ritkán mutatja meg, párját pedig még nem láthattuk. Utólag árulta el azt is, hogy nemrégiben, szűk családi körben összeházasodtak.

"Egy igazi férfi típus, persze, ezt látja egy nő, hogy abszolút apuka is lehetne. Mi azért már ismertük egymást korábbról, szóval a megismerkedésünk nem új keletű dolog volt. Nem volt itt vadászat, egy tök véletlen folytán futottunk össze, és akkor azt gondoltuk, hogy jézusom... Mi eddig miért nem beszélgettünk többet?" - árulta el korábban a színésznő a FEM3 Joshi, a legjobb barát című műsorban.

Nagy Adri szintén nem teregeti ki a magánéletét, a kisfiát is csak ritkán mutatja meg, párját pedig még nem láthattuk Forrás: Instagram/nagyadrimusic

Dukai Regina

Dukai Reginát egyik régebbi posztja mellett kezdték el faggatni rajongói a párkapcsolatáról. Mint kiderült, már jó ideje együtt van valakivel, de nem szeretné megmutatni a párját.

A gyönyörű modellt 387 ezren követik az Instagramon, ahol rendszeresen beszámol nekik a mindennapjairól, viszont arról sosem mesél, hogy kivel él, vagy kivel tölti idejét. Most elárulta, hogy van párja, de továbbra sem szeretne közös képeket posztolni, és a lapoknak sem fog mesélni a kapcsolatról.

"Régóta van párom, de posztolni nem fogok róla. Egyrészt nem ismert ember, és nem is szeretne az lenni, másrészt pedig tanulva a múltamból, szeretném megőrizni a magánéletemet magánéletnek" – írta a közösségi oldalán Regina.

Dukai Regina már jó ideje együtt van valakivel, de nem szeretné megmutatni a párját Forrás: Facebook/Dukai Regina

Farkasházi Réka

Farkasházi Réka is elmondhatja magáról, hogy együtt nőtt fel majdani férjével. Sárközy Bence és a Barátok közt egykori Kertész Mónikája ugyanabba az óvodába, általános iskolába és gimnáziumba jártak. És immár 27 éve annak, hogy a gyerekkori barátságból szerelem lett, 20 éve pedig boldog házasságban élnek. Bence szerkesztő, a Libri Kiadói Csoport társtulajdonosa, kiadási igazgatója.

A sorozatsztár többször hangot adott annak, mennyire szereti férjét. Valentin-napon például arról mesélt, hogy még mindig megdobban a szíve, ha Bencére néz.

Farkasházi Réka és férje 20 éve boldog házasságban élnek Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kárpáti Rebeka

A fodrászként dolgozó Ferenccel ismeretségük régről származik, de sokáig csak az Instagramon követték egymást. Aztán a fiú randira hívta a csinos műsorvezetőt.

Eljött a találkozónk ideje, beültünk vacsorázni, beszélgettünk. Aztán találtunk egy salsaklubot, ahová poénból bementünk, majd eljátszottuk, hogy most van az évfordulónk, pedig az első randink volt. Aztán elmentünk egy szupertitkos helyre, ahol élő zene volt – mesélte YouTube-csatornáján Rebeka, aki óvja a magánéletét.

Bár jó ideje egy párt alkotnak, ritka, hogy együtt látják őt szerelmével a rajongók a közösségi oldalakon.

Kárpáti Rebeka és fodrász kedvese sokáig csak az Instagramon követték egymást Forrás: Instagram/Rebeka Karpati

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.