A Kossuth-díjas Bezerédi Zoltán színművész júliusban elütött egy biciklist az Újvárosi utcában, Hajdúböszörményben. A rendőrség közleménye szerint a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen a színész nem biztosított elsőbbséget a kerékpárosnak.

A 21 éves áldozat biciklije totálkárosra tört, ő pedig csak a szerencsének köszönheti, hogy élve megúszta a találkozást. A férfi előtte az építőiparban dolgozott, de a főnöke elbocsátotta, mivel nem tudta megvárni, amíg felépül. Alex két gyermeket nevel feleségével, és mivel most nincs bevételük, ideiglenesen átköltöztek a családfő szüleihez.,

Bíztam benne, hogy a művész úr felkeres a történtek után, de sajnos ez a mai napig nem történt meg. Nem hívott, de még csak egy üzenetet sem küldött. Egy hónapig egyáltalán nem tudok dolgozni, addig teljesen pénz nélkül vagyok"

- nyilatkozta a férfi a Ripostnak, aki szerencsére már jobban van, de azért vannak még fájdalmai. 

A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört.Forrás: Facebook/Blikk/ Fotó: Grnák László

Valamennyit javult az állapotom, de a vállam és a nyakam azóta is borzalmasan fáj, mindkettő zúzódott. A karommal pedig még emelni sem tudok igazán. A baleset óta ébredés után a fejem is szokott fájni. Álmomban szerencsére nem szokott előjönni a baleset, de amikor elmegyek arrafelé, mindig újraélem az elgázolásomat. Amikor egy biciklis mellett elhaladó autóst látok, összerezzenek" 

Kapcsolódó hír: Kiderült, fogyasztott-e alkoholt a magyar színész, amikor elgázolta a biciklist