Kiderült, fogyasztott-e alkoholt a magyar színész, amikor elgázolta a biciklist

gázolás alkohol biciklis Bezerédi Zoltán zebra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezerédi Tamás Kossuth-díjas színművész csütörtökön elgázolt egy biciklist Hajdúböszörményben. A baleset körülményeiről egyre több dolog derül ki.

A zebrán gázolt el egy fiatalembert múlt csütörtökön Bezerédi Tamás Hajdúböszörményben. A baleset egy igen veszélyes kereszteződésben történt, nem ez az első szerencsétlenség, ami itt történik. Az ütközés során a kerékpáros 6 és fél métert repült, a helyszínről mentő vitte el. A 21 éves férfi agyrázkódást kapott, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült.

A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört, a férfi agyrázkódást szenvedett Forrás: Facebook/Blikk/ Fotó: Grnák László

Az ügyben a hajdúböszörményi rendőrség nyomoz, a Bors tőlük érdeklődte meg, fogyasztott-e alkoholt a színész az ütközés előtt.

"A hajdú-bihar megyei rendőrfőkapitánysághoz e-mailben megküldött megkeresése alapján tájékoztatom, hogy a baleset összes részesével szemben megtörtént az alkoholszondás ellenőrzés, amely valamennyi esetben negatív lett" - tájékoztatták a lapot.

Bezerédi Zoltán még mindig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.