Bezerédi Tamás Kossuth-díjas színművész csütörtökön elgázolt egy biciklist Hajdúböszörményben. A baleset körülményeiről egyre több dolog derül ki.

A zebrán gázolt el egy fiatalembert múlt csütörtökön Bezerédi Tamás Hajdúböszörményben. A baleset egy igen veszélyes kereszteződésben történt, nem ez az első szerencsétlenség, ami itt történik. Az ütközés során a kerékpáros 6 és fél métert repült, a helyszínről mentő vitte el. A 21 éves férfi agyrázkódást kapott, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült.

A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört, a férfi agyrázkódást szenvedettForrás: Facebook/Blikk/ Fotó: Grnák László

Az ügyben a hajdúböszörményi rendőrség nyomoz, a Bors tőlük érdeklődte meg, fogyasztott-e alkoholt a színész az ütközés előtt.

"A hajdú-bihar megyei rendőrfőkapitánysághoz e-mailben megküldött megkeresése alapján tájékoztatom, hogy a baleset összes részesével szemben megtörtént az alkoholszondás ellenőrzés, amely valamennyi esetben negatív lett" - tájékoztatták a lapot.

Bezerédi Zoltán még mindig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.