Tóth Andi Tóth Gabiról: "Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne"

Forrás: Origo -
Tóth Gabi vita énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Andi idén először februárban estek egymásnak a közösségi médiában. A parázs vita amiatt alakult ki, mert Andi az Instagram-oldalán az alkoholfogyasztást népszerűsítette. 

Gabi egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, amit Andi sem hagyott szó nélkül. Azóta a két énekesnő többször is üzent egymásnak.

"Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam ezekre. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követtek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá."

Az énekesnő sosem érezte azt, hogy Tóth Gabi kedvelné őt Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ"– nyilatkozta Andi az SzMO-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.