Baukó Évára zúdult a nép haragja, de nem hagyta szó nélkül: "Igazam van, csak utáltok mint a sz*rt!"

Life TV -
balhé TV2 Totem (műsor) Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva előszeretettel szólogat be a hírességeknek, most viszont az emberek nagy része nem az ő oldalán áll.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Baukó Éva durván beszólt a TV2 Totem című műsor szereplőinek, pontosabban egy részüknek, köztük Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének is.

-fogalmazott Baukó Éva, akinek kirohanását Csenge nem hagyta szó nélkül. Nos, Éva közösségi oldala napok óta tele van olyan hozzászólásokkal, amik ahelyett, hogy őt védenék, sokkal inkább Csenge és Donatella pártját fogják.

„Kedves Éva! Donatella Hunyadi bármilyen platformon is szerepel, jelenik meg, az leginkabb a saját érdeme. Donatella azon kívül, hogy Kiszel Tünde lánya, a saját modellkarrierjét építi csendben, es szerényen, és nem mellesleg pedig nagyon jól énekel, így számomra, és bizonyára sokak számára érthetetlen, hogy miért említed itt őt negatív kontextusban" – fogalmazott udvariasan egy kommentelő.

„Mert irigy rá. Szebb, fiatalabb, tehetségesebb....mármint Donatella" – fogalmazott egy másik, de Éva nem hagyta szó nélkül a kommenteket, és mindenkit elküldött a fenébe.

Baukó Évát nem kímélik a kommentelők. Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.