Baukó Éva előszeretettel szólogat be a hírességeknek, most viszont az emberek nagy része nem az ő oldalán áll.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Baukó Éva durván beszólt a TV2 Totem című műsor szereplőinek, pontosabban egy részüknek, köztük Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének is. 

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelly lánya vagyok név nélkül, az sem különb, mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?"

-fogalmazott Baukó Éva, akinek kirohanását Csenge nem hagyta szó nélkül.  Nos, Éva közösségi oldala napok óta tele van olyan hozzászólásokkal, amik ahelyett, hogy őt védenék, sokkal inkább Csenge és Donatella pártját fogják.

„Kedves Éva! Donatella Hunyadi bármilyen platformon is szerepel, jelenik meg, az leginkabb a saját érdeme. Donatella azon kívül, hogy Kiszel Tünde lánya, a saját modellkarrierjét építi csendben, es szerényen, és nem mellesleg pedig nagyon jól énekel, így számomra, és bizonyára sokak számára érthetetlen, hogy miért említed itt őt negatív kontextusban" – fogalmazott udvariasan egy kommentelő.

„Mert irigy rá. Szebb, fiatalabb, tehetségesebb....mármint Donatella" – fogalmazott egy másik, de Éva nem hagyta szó nélkül a kommenteket, és mindenkit elküldött a fenébe.

„Tudjátok mit!! Igazam van, csak utáltok mint a sz*rt!!! Ezért fáj, hogy nekem van igazam!!! Ha Győrffy Pál írta volna ki, ott nyalnátok a s*ggét, hogy milyen igaza van! A kurva a....kat!!!"

Baukó Évát nem kímélik a kommentelők.Life TV