Megdöbbentő kijelentést tett Boros Lajos: az utóbbi években ingyen dolgozik, egyetlen fillért sem keresett, mióta kijött a kórházból. A műsorvezető támogatására a 100 Folk Celsius tagjai koncertet szeretnének szervezni.

Boros Lajos azt mondja, örömmel vállalna klasszikus rádiós felkérést, de nem kap egyet sem. Manapság online stream-műsorai vannak, amelyeket egy hétfős csapattal készít, de ezekkel egyetlen forintot sem keres.

Boros Lajos állapota fokozatosan javul.Forrás: MTI/Beliczay László

"Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket" - mondta a műsorvezető.

Boros Lajos megkapta a végső diagnózist orvosától, betegsége óta a műsorvezető állapota fokozatosan javul, rendszeresen jár kontrollra, mégsem lesz már olyan, mint évekkel ezelőtt. Rengeteg gyógyszert szed, és mindent megtesz azért, hogy a szíve jól működjön. Imád másokat szórakoztatni, de azért azt szeretné, ha mindezt nem ingyen kellene végeznie, hanem ennek anyagi látszata is lenne. Az elmúlt évek alatt tartalékai nagy részét felélte.