Döbbenetes vallomás a magyar rádióstól: 2018 óta egyetlen forintot sem keresett

Forrás: MTI/Beliczay László -
rádiós kóma pénz fizetés kereset Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett Boros Lajos: az utóbbi években ingyen dolgozik, egyetlen fillért sem keresett, mióta kijött a kórházból. A műsorvezető támogatására a 100 Folk Celsius tagjai koncertet szeretnének szervezni.

Boros Lajos azt mondja, örömmel vállalna klasszikus rádiós felkérést, de nem kap egyet sem. Manapság online stream-műsorai vannak, amelyeket egy hétfős csapattal készít, de ezekkel egyetlen forintot sem keres.

Boros Lajos állapota fokozatosan javul. Forrás: MTI/Beliczay László

"Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket" - mondta a műsorvezető.

Boros Lajos megkapta a végső diagnózist orvosától, betegsége óta a műsorvezető állapota fokozatosan javul, rendszeresen jár kontrollra, mégsem lesz már olyan, mint évekkel ezelőtt. Rengeteg gyógyszert szed, és mindent megtesz azért, hogy a szíve jól működjön. Imád másokat szórakoztatni, de azért azt szeretné, ha mindezt nem ingyen kellene végeznie, hanem ennek anyagi látszata is lenne. Az elmúlt évek alatt tartalékai nagy részét felélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.