Ennél cukibbat ma nem fogsz látni: így pancsol a Budapesti Állatkert bébielefántja - Videó

videó kiselefánt fürdőzés cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül édes videót osztott meg a Budapesti Állatkert arról a bébielefántról, aki áprilisban jött a világra és akinek mostanában a kedvenc elfoglaltsága a medencében való fürdőzés.

Samu, a Budapesti Állatkert legkisebb elefántja április végén látta meg a napvilágot, és azóta nap mint nap lenyűgözi valamivel a gondozóit.

Az elmúlt hetekben a legkedvesebb időtöltése a medencével való ismerkedés: amikor a medence teljesen fel van töltve, egy felnőtt elefánt is el tud benne merülni akár a feje búbjáig, de a kis Samura való tekintettel mostanában csak három lépcsőfokig töltik meg vízzel a gondozók.

A videóban jól látszik, hogy

Samu most már kezd otthonosan mozogni a vízben, szereti a pancsolást, bátyjával, a három és féléves Arunnal sokat játszanak együtt a medencében. A legjobb, amikor anyukájuk, Angele is csatlakozik hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.