Fésűs Nelly gyönyörű lánya, Horváth Csenge kétszer is meggondolja, mit és hogyan mond otthon, ugyanis hétéves kishúga, Elza példaképként néz fel rá és minden szavára odafigyel.

A Totem fiatal versenyzője, Horváth Csenge imádja hétéves kishúgát és igyekszik minél több időt vele tölteni, ami nem egyszerű, hiszen nagy mennyiségű munkája van.

"Rengeteget dolgozom ugyan, de próbálok azért otthon is időt tölteni, főleg Elzával. Nehéz dolgom van, mert, amit Elza tőlem lát, azt azonnal leutánozza. Minden egyes lépésemnél, mozdulatomnál, szavamnál arra kell figyelnem, hogy ő lemásolja, és azt gondolja, az a jó. Pedig nálam rosszabb gyereket keveset hordott hátán a föld, anya tudja tanúsítani, mennyire meggyötörtem. A húgom pedig ebben is leutánzott" - mesélte a Blikknek Csenge.

"Gondolkodás nélkül visszaszól, valószínűleg ezt is tőlem látta, nem beszélve arról, hogy ha azt mondják neki, menjen balra, akkor ő biztosan jobbra megy. Mint én..." - tette hozzá a fiatal lány, aki szeretne jó példát mutatni a testvérének.

"Szeretnék jó példakép lenni számára, fontos nekem, hogy mit mutatok"  - zárta rövidre Csenge.

Fésűs Nelly lánya komoly elhatározásra jutott: "Én Horváth Csenge vagyok, egy önálló ember"