Kiakadt a modell, mert az idősebb nők undorodva néztek rá az utcán

modell öltözék Mikaela Testa idős nő vélemény miniszoknya beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikaela Testa még csak 21 éves, de már népes követőtáborral rendelkezik a közösségi portálokon, azon is, amit csak felnőttek használhatnak.

Mikaela a TikTokon osztotta meg azt a videót, amiben felháborodásának adott hangot. Azt állítja, az idősebb nők az öltözködése miatt undorodva néznek rá az utcán és az üzletekben is. Ő ettől nagyon szomorú lett, és kellemetlenül érezte magát. Szerinte semmi extra nem volt az öltözékében, egy apró top volt rajta és egy rövid szoknya. Azóta szorong, ha utcára kell mennie és valami dögöset vesz fel. Elmondása szerint a legdurvább az volt, amikor egy idős nő sztriptíztáncosnőnek nevezte egy üzletben.

Mikaela azt gondolja, hogy ez is a bántalmazás egyik fajtája, és 2021-ben senkit sem szabadna megszólni az öltözéke miatt - számolt be a DailyMail.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.