Rácz Géza FRISS előtte-utána fotója: "Milyen nagyszerű ez a Photoshop"

fogyás Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előszeretettel használja a közösségi médiát Rácz Géza. A fiatal fiú az elképzelhető minden felületen posztol, követőinek elegük van a magamutogatásából.

"Milyen nagyszerű ez a Photoshop!" - írta újabb előtte-utána képéhez Géza, akinek a mai napig sokan nem hiszik el, hogy közel száz kilót leadott.

Schobert Norbi pártfogoltja rengeteg kritikát, sokszor nyomdafestéket nem tűrő kommenteket kap a közösségi oldalon. Sokan a kinézetén, mások a helyesírásán nevetnek, de nem kevesen vannak azok sem, akik azt írják neki, pózolás helyett inkább menjen el dolgozni. Gézának egyébként Norbi ajánlott állást.

"Megállt a fogyásod. Havi 18-20 kiló simán lemenne, ha diétáznál és mozognál. De hónapok óta nem vagy kisebb. Mindig ugyanazokat a képeket rakod fel. Nem fogysz. Egyszer a szíved beadja a kulcsot. A tik-toktól nem fogsz lefogyni haver! Meg a tátogástól se..." - írta egy kommentelő, de nem mindenki ért egyet vele: "Nagyon szépen alakulsz! Csak így tovább!! Látványos!! Sokkal helyesebb az arcod is" - olvasható ugyanitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.