Nagyon fura egyezség! Curtis új párja nem láthatja a zenész és Krisztike közös gyerekét

Forrás: nstagram.com/judie0055 -
Krisztike Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már lassan egy éve együtt vannak, nem láthatja Barnai Judit kosárlabdázó Curtis fiát. A sportolónő Doncsi kétéves szülinapjára sem mehetett el. Hogy mi lehet ennek az oka, nem tudni pontosan. Curtis korábban annyit mondott, így beszélték meg Krisztikével, arról pedig fogalma sincs, hogy Juditot zavarja-e, hogy így sok közös programról lemarad. 

"Ott volt az egész család, együtt ünnepelték Doncsit, de sokaknak feltűnt, hogy Judit nincs ott. Krisztike és Curtis viszonya rendeződött a szakítás után, nagyon kulturáltan viszonyulnak egymáshoz, hiszen tudják, hogy közös gyermekük örökre összeköti őket" – mesélte a Blikknek a pár egyik ismerőse.

Már egy éve egy pár Curtis és Barnai Judit Forrás: nstagram.com/judie0055

"Hiába tudja mindenki, hogy Curtisnek új kedvese van, ilyenkor olyan, mintha ez az egész nem létezne. Persze, senki nem akar beleszólni, ez az ő dolguk, de már több mint egy éve együtt vannak Judittal, kulcsuk van egymáshoz, és teljesen egyértelmű, hogy szeretik egymást, komolyan gondolják a kapcsolatukat (...) Judit elfogadta, hogy személyesen nem találkozik Doncsival, de Curtis gyakran mutat neki fotókat, videókat a kisfiúról. Olyan is volt már, hogy videócseten látták egymást, de ez a maximum. Krisztike számára a fia a legfontosabb, és úgy ítéli meg, akkor marad harmonikus Doncsi lelke, ha nem találkozik Judittal. Curtis akármikor meglátogathatja, szervezhet vele programot, de talán még nem is töltötte Doncsi nála az éjszakát. Egyedül a nagybátyja, Tibi viheti el őt hosszabb időre, aki nagyon vigyáz rá" - tette hozzá.

Curtis tavasszal mesélt Judittal való kapcsolatáról, elmondta mit (nem) érez iránta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.