Liptai Claudia és Pataki Ádám a nyár minden pillanatát kiélvezik, és több nyaraláson is részt vettek már. Most kiderült, nem mindenhova utaztak el együtt. 

„Van egy kedvenc helyünk, ahova rendszeresen visszatérünk. Nemcsak azért, mert remek a szolgáltatás, hanem azért is mert a szállodán belül nyugodtan elengedhetem a gyerekek kezét, mert tudom, látom, hogy mennyire biztonságos. Most még Panka is velünk tartott, de már szinte felnőtt, nem tudom meddig élvezhetjük még a közös nyaralásokat. Többnyire már a saját útját járja, a saját baráti társaságával, ami teljesen természetes az ő korában" – mondta az 'ÉdesKettes'-ben Liptai Claudia, aki néhány napot családja nélkül, barátai társaságában töltött.

„Az egyik barátnőm balatoni házában már télen is megszálltunk néhányan. Most is egy igazi csajos program volt, hogy pár napot eltöltöttünk ott. Így idén már a családdal és nélkülük is nyaraltam egy kicsit" – tette hozzá a műsorvezető, akinek férje ez idő alatt szintén elutazott.

„Régi, nagy vágyam volt egy lakókocsis túra, amitől Claudia egyébként ódzkodik. Ezért amíg ő a Balatonon volt, felpakoltam a gyerekeket és mi is célba vettük a Balatont. Bejártuk az északi és a déli partot is. Óriási élmény volt, a gyerekek is nagyon élvezték!" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám.

Forrás: Liptai Claudia / Instagram

 Ez is érdekelhet: Baleset érte Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfiát