Rátalált a szerelem a Barátok közt sztárjára: egy hónapja úszik a boldogságban

boldogság új pár párkapcsolat színész szerelem Barátok közt Volosinovszki György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös módon talált rá a szerelem Volosinovszki Györgyre.

Volosinovszki György, aki legutóbb a Barátok közt egyik rosszfiújaként tűnt fel a képernyőn, alig egy hónapja ismerte meg kedvesét, Emőkét, akivel elválaszthatatlanok. Gyuri a Blikknek azt mondta, hogy az első találkozásuk egyáltalán nem randinak indult.

„A gyártó cégem miatt keresett meg egy baráti házaspáron keresztül a Kortárs Építészeti Központ egy projektjével kapcsolatban, hogy árajánlatot kérjen. Amikor megláttam a fotóját, azonnal közöltem vele, hogy csak személyesen adok árajánlatot, igyunk meg egy kávét" - mesélte nevetve a népszerű színész, akit a kávézás még jobban megerősített abban, hogy szeretne jobban megismerkedni a lánnyal.

Emőke elárulta, nem jelent neki gondot, hogy a párja ismert személy.

A színész nemrég Instagram oldalára töltött fel egy közös fotót szerelmével, ami a Balatonon készült:

A Barátok közt egykori sztárjával már sok minden megtörtént. Egy interjúban arról mesélt volt, hogy életveszélyesen megfenyegették egy szerepe miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.