szülés utáni depresszió tragédia szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, hogy L.L. Junior és felesége Körtvélyessy Kinga különköltöztek. Az édesanya közös kislányukat, Lilit is magával vitte.

A hírek korábban arról szóltak, hogy Kinga szülés utáni depressziója vezetett a szakításhoz, ám most egy barát újabb információkkal szolgált. A családhoz közel álló informátor azt mondja, a tragédiák, amivel a házaspárnak az utóbbi időben szembe kellett néznie, megpecsételték a sorsukat. 2019-ben L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka halt meg egy szörnyű balesetben, majd 2020 decemberében Kinga édesanyja hunyt el koronavírus fertőzésben.

L.L. Junior és családja Instagram

"Nehéz ennyi szívfájdalommal boldognak lenni. Próbálkoztak, és lehet, fognak is. A sors pedig majd eldönti, van-e még közös útjuk. Egy biztos, Junior számára Lacika és Lili jelenti a világot és a gyógyírt" - nyilatkozta a család barátja a Story magazinnak.

Egyelőre úgy tűnik, hogy békülésről szó sincs Junior és Kinga között, ráadásul árulják törökbálinti otthonukat is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.