A 24 éves Kazumi Squirts nem csupán hiúsága miatt plasztikáztatott, mára viszont annyira sokszor szabták át testét, hogy ülni sem tud. 

A 24 éves lány már fiatalon modellkedett és szépségversenyekre járt, azonban a zsűri sokszor azt mondta neki, hogy fogynia kellene. 

"Mindig nőiesebb voltam az átlagnál, minden diétát kipróbáltam, de a plasztikával tudtam csak elérni a számomra kívánatos eredményt"

-nyilatkozta Kazumi a Daily Starnak.

A szőkeség már 36 ezer dollárt költött plasztikai műtétekre, egész testes zsírleszívása átszámítva több mint 8 millió forintba került. Legutóbb brazil fenélfeltöltést kért, amit leszívott zsírjából oldottak meg, azonban ez a műtét alaposan megváltoztatta mindennapjait.

"Három hónapig tartott, amíg megszűnt a duzzanat, úgy éreztem maga, mint egy autóbaleset után, és most nem tudok leülni. Mindent állva csinálok, állva pisilni is meg kellett tanulnom"  

-mesélte a modell, aki mindenhova speciális párnájával megy.

"Egy évet megpróbálok ülés nélkül kibírni, hogy ne deformálódjon el a fenekembe feltöltött zsír"  

A plasztikfüggő modell egyébként milliókat keres OnlyFans-oldalával, főleg mióta átszabatta testét: havi 25 000 dollárról kezdte és ma már havi 200 000 dollárt, azaz 60 millió forintot keres.

Nem csak Kazumi, a 45 éves Marie is erotikus fotóival keres vagyonokat: ő azt állítja, Isten mutatta neki ezt az utat