Sütő Enikő már több mint két évtizede az egészséges életmód híve, ám nem volt könnyű az út idáig: traumái ébresztették rá, hogy változtatnia kell az életén. 

A még mindig bomba formában lévő Sütő Enikő az egészséges életmód híve és hírnöke, habár senkire nem akarja ráerőltetni saját étrendjét. Ahhoz azonban, hogy rátérjen erre az útra, sok drámának kellett bekövetkeznie az életében, ugyanis eleinte ő sem így élt. 

Sütő Enikő már több, mint 2 évtizede az egészséges életmód híveFotó: Zsigmond László/Life.hu

Irigyelt modell koromban, és később is, amikor jogászként dolgoztam egy irodában – nem kifejezés, hogy nem voltam egészségtudatos – hanem kifejezetten egészségtelenül éltem" - mondta a Borsnak. "Nekünk az akkori korszellemben ez nem volt elvárás, maximum annyi volt, hogy edzeni kell" - tette hozzá. A sport mindig az élete része volt, de temrészetesen az is kimaradt olykor, ha nagy volt a hajtás. El azonban sosem hagyta teljesen, az egészséges életmód azonban csak később érkezett meg az életébe. 

"Mindenki életében vannak drámák. Volt epekövem, ám a fordulópontot nekem az jelentette, hogy nem maradtak meg a terhességeim. Akkor észre kellett vennem a jeleket, hogy valamit másképpen kell csinálnom. Ez elindított engem egy csomó kérdőjellel, hogy miért van ez, így elmélyültem a témában. Én például nagyon régóta nem eszem húst, mert így érzem jól magam" - mondta. Hozzátette, a hús elhagyását senkire nem akarja ráerőltetni, csupán ő így érzi jól magát.