Sokkoló szavak - Oszter Sándor felesége várja a halált: "Alig várom, hogy távozhassak"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
halál Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella hétvégi Facebook-posztja mindenkit megrémisztett. Azt írta közösségi oldalán, hogy várja a halált.

Failoni Donatella a Facebookon írta ki magából elkeseredettségét. Azt egyelőre nem tudni, mi történt, de az biztos, hogy az ismerősök és barátok megrémültek.

Újra együtt van feleségével Oszter Sándor: újra vágynak egymás társaságára

"Nekem fontos a becsület, a szeretet, az igazság és az őszinteség, ez a világ nem az én világom! Alig várom, hogy távozhassak" - idézi Oszter feleségét a Ripost.

Oszter Sándor felesége a közösségi oldalán írt arról, hogy várja a halált Forrás: Facebook/Failoni Donatella

A hozzászólásokra reagálva még egyszer meg is erősíti, hogy teljesen reményvesztettnek érzi magát. Ezt írja: "Tönkre lehet tenni a világot, de szerencsére ezt nem fogom megérni. Még megünnepeljük a 75. születésnapomat, aztán jöhet a halál."

Donatella később elnézést kért a fenti posztok miatt, és azzal indokolta a történteket, hogy nagyon rossz passzban volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.