Újra együtt van feleségével Oszter Sándor: újra vágynak egymás társaságára

Forrás: Youtube -
színész Failoni Donatella Oszter Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és felesége újra egymásra talált. A színész és felesége közt 42 év után újra fellángolt a szerelem, és ezúttal a nyarat is együtt töltik majd.

A színész és zongoraművész kedvese a korábbi években külön töltötték a nyarakat és távkapcsolatban éltek. Oszter Sándor a diósjenői birtokán érezte magát a legjobban, míg felesége, Failoni Donatella a Balaton szerelmese.

Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella izgatottan várják a közös nyarat Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni

A zongoraművésznő szerint eddig kitűnően működött a távkapcsolat úgy, hogy naponta kétszer beszéltek telefonon férjével. Donatella szerint az okos asszony enged és nem láncolja magát a társához. A pár életében most jött el az az idő, hogy vágyjanak egymás társaságára, és végre a nyarakat is együtt töltsék - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.