Fekete Dávid januárban még úszott a boldogságban, amikor feleségével hazavitték fiaikat a kórházból, ám ez a családi idill május 6-án szertefoszlott. Az énekest letartóztatták, felesége feljelentést tett ellene, és beadta a válókeresetet. 

Ismerősei szerint az egykori megasztáros egyre nehezebben viseli a bezártságot és szerettei hiányát. Gyermekei élete is bizonytalanná vált azzal, hogy törvényt szegett és egyáltalán nem biztos, hogy valaha gyakorolhatja az apaszerepet. Feleségére sem számíthat.

Nem biztos, hogy Fekete Dávid gyakorolhatja az apaszerepetForrás: Instagram/Fekete Dávid

Az egykori megasztáros valószínűleg annak idején egyáltalán nem gondolt bele a következményekbe, amikor átverte a barátait, a feleségét pedig 73 milliós hiteltartozásba hajszolta bele. Talán meg se fordult a fejében, hogy ha elkapják, hosszú évekre börtönbe kerülhet, és nem láthatja imádott ikreit, Ádint és Mátét.

A csalással, közokirat-hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsított énekes sorsáról még többet olvashatsz a csütörökön megjelenő HOT! magazinban. Keressétek digitális formában a digitalstand.hu/hot oldalon!