Tangás bikiniben mutatta meg popsiját a magyar plus size modell – Fotó

szexi plus size modell telt plus size bikini Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sirokai Diána az Instagram oldalán posztolt egy képet, amelyen egy dögös citromsárga fürdőruhában tündököl.

A magyar plus size modell, Sirokai Diána megmutatta telt idomait. Az Instagram oldalára feltöltött legújabb képén egy citromsárga bikinit visel.

"A lányok csak nyugodtan viseljenek bikinit, b..... meg!" - írta a szexi képhez.

Az egyik legjobban foglalkoztatott plus size modell világhírű Instagram-sztárrá nőtte ki magát, mostanra 1,2 millió követője van. Nem csoda, hisz 100 kilósan is szexi, minden fotóján érezhető a magabiztossága.

„Minden fejben dől el, egyszer csak felkeltem, sírtam, rosszul éreztem magam, aztán eldöntöttem, hogy elfogadom magam, és nem fog érdekelni az, hogy emberek mit mondanak rólam, hiszen nem nekik kell megfelelnem, hanem saját magamnak" – nyilatkozta Diána 2017-ben a Mokkában.

Év elején azonban egy végtelenül aljas hozzászólás érkezett az egyik TikTok videójához, ami mellett nem tudott szó nélkül elmenni: a plus size modellt egy disznóhoz hasonlították, amit le kellene vágni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.