A romantikus sorozatgyilkosért odavannak a nők: Fehér Norbert több nő fejét is elcsavarta

Forrás: MTI/EPA/EFE/Antonio García -
Fehér Norbert szerelem sorozatgyilkos rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Norbertet több gyilkosággal is vádolják, a nőket azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy rajongjanak érte. 

Fehér Norbert 2017-ben Olaszországban követett el egy kettős gyilkosságot, de köze lehet egy 2015-ös gyilkossághoz is. Egy időre Spanyolországba is átszökött, ahol 2 rendőrt gyilkolt meg, emiatt életfogytiglanra ítélték. A jóképű és rendkívül intelligens bünöző azt állítja, hogy nőket sosem bántott, ráadásul csak önvédelemből ölt, aminek az lett a következménye, hogy népes rajongótáborra tett szert a hölgyek körében - írja a Blikk.

Fehér Norbert sorozatgyilkosért odavannak a nők. Forrás: MTI/EPA/EFE/Antonio García

A Corriere della Sera cikke szerint egy madridi nő már legszívesebben feleségül ment volt hozzá, de más nők is bombázták szerelmes levelekkel a gengszert, sőt! Egy róla tudosító riporternőt is elvarázsolt. Az öt nyelven beszélő, vallási fanatikussá vált bűnöző reménykedik abban, hogy egyszer szabadlábra helyezik és akkor új életet kezdhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.