Amióta Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy nem kívánnak többé a királyi család részei lenni, azóta nagyon megromlott a viszony Harry és Károly herceg között. Kamilla hercegné szerint erről egy ember tehet, az pedig nem más, mint Meghan. 

Kamilla hercegné és Meghan nagyon jóban voltak egymással, mindez azonban már a múlté. Kamilla ugyanis Meghan-t hibáztatja azért, mert Károly és Harry között megromlott a kapcsolat. Ez rengeteg fájdalmat és álmatlan éjszakát okoz a trónörökösnek - írja a Mirror.

Kamilla carnwalli hercegné sosem fogja megbocsátani Meghan-nek, hogy férje szenved a sok családi viszály miatt.Forrás: AFP/Gareth Fuller

Már az Oprah-interjú is nagy csalódás volt Károly herceg számára, de mindez fokozódott, amikor Harry azt állította, hogy családja minden anyagi forrástól elzárja és édesapja cserbenhagyta. Mint utólag kiderült, ez nem fedte a valóságot, a Clarence ház 2020-as könyeléséből ugyanis az derült ki, hogy Károly mintegy 2 milliárd Forinttal (4,5 millió fonttal) támogatta mindkét fiát. 

Károlyt érthető módon nagyon megviselte ez az időszak, ami alatt fő támasza felesége, Kamilla volt. A belső források szerint Kamillát nagyon elszomorítja ez a méltatlan helyzet, amit aligha fog Meghan hercegnének megbocsátani.