Újabb dráma a királyi családban: Kamilla soha nem fogja megbocsátani Meghannak, amit tett

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
királyi család családi viszály Meghan Markle Károly herceg Camilla hercegné hazugság Harry herceg megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy nem kívánnak többé a királyi család részei lenni, azóta nagyon megromlott a viszony Harry és Károly herceg között. Kamilla hercegné szerint erről egy ember tehet, az pedig nem más, mint Meghan. 

Kamilla hercegné és Meghan nagyon jóban voltak egymással, mindez azonban már a múlté. Kamilla ugyanis Meghan-t hibáztatja azért, mert Károly és Harry között megromlott a kapcsolat. Ez rengeteg fájdalmat és álmatlan éjszakát okoz a trónörökösnek - írja a Mirror.

Kamilla carnwalli hercegné sosem fogja megbocsátani Meghan-nek, hogy férje szenved a sok családi viszály miatt. Forrás: AFP/Gareth Fuller

Már az Oprah-interjú is nagy csalódás volt Károly herceg számára, de mindez fokozódott, amikor Harry azt állította, hogy családja minden anyagi forrástól elzárja és édesapja cserbenhagyta. Mint utólag kiderült, ez nem fedte a valóságot, a Clarence ház 2020-as könyeléséből ugyanis az derült ki, hogy Károly mintegy 2 milliárd Forinttal (4,5 millió fonttal) támogatta mindkét fiát.

Károlyt érthető módon nagyon megviselte ez az időszak, ami alatt fő támasza felesége, Kamilla volt. A belső források szerint Kamillát nagyon elszomorítja ez a méltatlan helyzet, amit aligha fog Meghan hercegnének megbocsátani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.