Pokoli traumát élt át Krausz Gábor: emiatt vallott totális kudarcot

TV2 Krausz Gábor tériszony Totem (műsor) trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Totem, a TV2 új kalandreality-je, aminek Krausz Gábor is szereplője. A Séfek Séfe sztárja, aki a Farkasok csapatában versenyzik, már a második adásban szembesült az egyik legnagyobb félelmével.

Nem titkolja, hogy igazi városi gyerek, akinek nem sok köze van a természethez, a nomád létformához, emellett tele van félelmekkel, fóbiákkal, ahogy a bemutatkozójában is elhangzott. A mászófallal már a második adásban meggyűlt a baja:

„Amikor megláttam ezt a tornyot, ami volt vagy 3000 méter magas, akkor megijedtem. Tudtam, hogy nem fogok tudni felmenni oda, ahogy felnéztem, már szédültem. Bízom benne, hogy bármeddig is jutok a versenyben, úgy fogok elmenni, hogy magamhoz képest tanultam, fejlődtem. Megpróbálom átlépni a határaimat, ezért jöttem. Az, hogy arra a falra valaha is fel fogok-e menni, azt nem tudom. Jelenleg azt mondanám, hogy nem" – mondja az adásban.

Krausz Gábor már a második adásban szembesült legnagyobb félelmével Forrás: TV2

Gábor a Life-nak azt is elárulta, miként viselte azt, hogy egyedül ő nem tudott megbirkózni a fallal:

Nálam a tériszony gyerekkori emlékekhez kötődik.

A Totemben két sztárcsapat küzd egymással a Bakonyban, különféle fizikai és ügyességi feladatokat végrehajtva, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve. A műsorvezető Ördög Nóra. A Szarvasok instruktora az egykori exatlonista, valamint a Farm VIP első évadának győztese Novák Zalán, az ő csapatát erősíti Szőke Zoltán, Csősz Boglárka, Leo, Hamvai PG, Baronits Gábor, Oczella Eszter és a testvére, Oczella Krisztina. A Farkasokat a volt kommandós, Varga Ferenc instruálja, ebbe a csapatba tartozik Varga Viktor, Völgyesi Gabi, Krausz Gábor, Horváth Csenge, Ekanem Bálint Emota, Szabó Dóri és Busa Pista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.