Újabb testrészét plasztikáztatta Tolvai Reni: a látvány szembeötlő - Fotó

fotó plasztika szájfeltöltés Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni nemrég vallotta be, hogy hat évvel ezelőtt kés alá feküdt, hogy megcsináltassa kebleit. A szexi énekesnő nemrég újabb plasztikára adta a fejét. A végeredményt pedig közösségi oldalán villantotta meg.

Nemrég felmerült, hogy talán a kebleinek formáját nem a genetikának köszönheti Tolvai Reni, aki évekkel ezelőtt még teljesen elhatárolódott a plasztikai műtétektől. Azóta kiderült, hogy valóban megcsináltatta a melleit.

"Az, hogy hat éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá. Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások" - árulta el korábban.

Úgy tűnik, hogy az énekesnő azóta kedvet kapott a plasztikáztatáshoz, a minap ugyanis megmutatta, hogy szájfeltöltésnek köszönheti dús ajkait - szúrta ki a Bors.

Tolvai Reni feltöltette az ajkait Forrás: Instagram/tolvaireni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.