11 ezer méteres magasságban jött világra a Kabulból kimenekített nő babája

Születés légiutas-kísérő videó gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légiutas-kísérők segítették világra  egy kisbabát múlt pénteken, aki 11 ezer méteres magasságban látta meg a napvilágot. Az újszülött édesanyja egy afgán nő, akit nemrégiben menekítettek ki Kabulból, A géppel Dubajból haladtak Birminghambe.

A Turkish Airlines repülőgépe éppen úton volt Nagy-Britannia felé, amikor a gépen az állapotos nőnél beindult a szülés. A fedélzeten nem volt orvos, így 11 ezer méteres magasságban a légiutas-kísérők segítettek világra hozni a picit.

A kislány a Havva, vagyis magyarul Éva nevet kapta, aki szülei, a 26 éves Noori és a 30 éves Taj Moh Hammat harmadik gyermeke. Az immáron háromgyermekes édesanyát nemrégiben menekítették ki Kabulból. A géppel Dubajból haladtak Birminghambe. A csecsemő egészségesen született, de biztonságból leszálltak Kuvaitban, ahonnan aztán folytathatták tovább az útjukat Európa felé - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.