Elhagyta az országot Szandi lánya, Blanka - Ide költözött

San Francisco lánya Amerika költözés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi gyönyörű lánya, Blanka nemrég elhagyta Magyarországot, egy éven keresztül bébiszitterkedni fog az Egyesült Államokban. A büszke édesanya a búcsú pillanatairól töltött fel videót a közösségi oldalára.

Szandi lánya, Blanka kiköltözött Amerikába, pontosabban San Franciscoba, ahol egy éven keresztül bébiszitterkedni fog, egy kedves család két tündéri kislányára fog vigyázni.

A büszke édesanya az Instagram-oldalán számolt be az örömhírről, továbbá azt is elmesélte, hogy nagylánya szerencsésen kijutott az Egyesült Államokba.

"Elérkezett a nap, amit már annyira vártunk! Végre megvalósult Blanka álma! Tudtam, hogy a lányunk előtt nincs akadály. Kitartásának meg lett az eredménye és kijutott San Franciscóba, ahol egy évig a Golden Gate híd mellett egy nagyon kedves családnál fog vigyázni két tündéri kislányra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.