Mi is megírtuk, hogy a Totem kapcsán Leó milyen durva vádakkal illette Szőke Zoltánt. A színész most reagált egykori csapattársa vádjaira.

Nagy Zsolt Leó Instagramra töltött fel egy videót, amiben arról beszél, egykori csapattársa, Szőke Zoltán kétszínű, és csak akkor viselkedett normálisan, ha forogtak a kamerák.

Kíváncsi lennék, mit csinálnátok akkor, ha a Zoli részegen ordibálva jegyzi azt meg mindenkire, a lányokra, Gabira, ránk, hogy: sárban fetrengő kutyák vagytok, mit ugattok nekem, senkik vagytok. Hazudozott össze-vissza, nem vállalt fel semmit, abban a pillanatban, amikor beindult a kamera, akkor viszont ő volt a jófiú – mondja a videóban Leó, aki Szőke Zoltán mellett Baronits Gáborba is beleállt.

Bár a durva vádakra a színész direktben nem reagált, a hétvégén egy hosszú Anthony Hopkins-idézetet posztolt a Facebook-oldalán.

„Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek..." – olvasható a színész profilján, ahol a teljes bejegyzést bárki elolvashatja.

Szőke Zoli nem hagyta szó nélkül Leó vádjaitForrás: TV2