Kiderült, mi lesz az elhunyt magyar milliárdos gyémántkereskedő vagyonával

Forrás: MTI/Matusz Károly -
örökség Dr. Csebi Pogány Alajos milliárdos hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten hunyt el dr. Csebi Pogány Alajos milliárdos gyémántkereskedő, dunakiliti kastélytulajdonos. Most mindenki azt találgatja, mi lesz hatalmas vagyonával.

Első feleségét Belgiumban vette el, utána vált az amszterdami gyémánttőzsde elnökévé, valamint a belga és angol királyi családok udvari ékszerészévé. A felhőtlen boldogság azonban nem tartott örökké, egy autóbalesetben elvesztette párját és lányát is.

Dr. Csebi Pogány Alajos, a világ egyik leggazdagabb gyémántkereskedője szülőhelyén, Dunakilitin Forrás: MTI/Matusz Károly

Pár évvel később újranősült, két fia született. Ám ez a kapcsolat is véges volt, elváltak, majd 10 éve már felnőtt fia, Attila öngyilkos lett.

Miután hazaköltözött, ismét megházasodott, ez a szerelem pedig haláláig elkísérte.

A Bors megtudta, mik a tervek dr. Csebi Pogány Alajos vagyonával.

Az özvegy elmondta a lapnak, hogy hamarosan megnyílik a hotel a dunakiliti kastélyban, hogy mindenki átélhesse, miként is élt a gyémántkereskedő. Továbbá megcáfolta azokat a szíreszteléseket, melyek szerint örökös nélkül maradt a 15 milliárdra tehető Csebi-vagyon.

Ez is érdekelhet: Így él most az egykori milliárdos maffiavezér, Tasnádi Péter: nagyot fordult vele a világ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.