12 éve nem szexelt a 35 éves nő: barátnőivel gyakorol, mit hogyan kell csinálni

szexmentes szex vallásosság önmegtartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál Juliette Herrera vallási okokból 12 éve szexelt utoljára és most attól tart, hogy újra szűz lett és fájdalmas lesz az első alkalom új partnerével.

A 35 éves Juliette Herrera akkor hagyott fel a szexuális élettel, amikor volt egy spirituális élménye Indiában. A 20-as éveiben egy hippi lány volt, aki nem vetette meg az élet örömeit, ekkor találkozott egy keresztény nővel, aki nagy hatással volt rá. Ezután felhagyott a drogokkal, az alkohollal és a szexszel is. A vonzó nőt ettől függetlenül körberajongták a férfiak, nem hitték el, hogy komolyan gondolja az önmegtartóztatást. Amikor azonban hónapokkal később sem bújt velük ágyba, szép lassan eltűntek az életéből - írja a Daily Star.

12 év telt el így, most azonban Juliette talált egy olyan férfit, akinek szívesen odadná a testét. A csinos nő azonban megijedt, hogy már teljesen elfelejtette, mit és hogy kell csinálni, így a barátnői segítségét kérte és pornófilmeket néz, hogy gyakorolja a pózokat. Attól is retteg, hogy 12 év szexmentes élet után ismét szűz lett és nagyon fájdalmas lesz az első együttlét párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.