Hamarosan indul a Dancing With The Stars - ezek az újdonságok várják a nézőket

Bereczki Zoltán második évad Dancing with the Stars Gelencsér Timi szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 25-én indul a Dancing with The Stars második évada, szombat esténként a sztároké lesz a főszerep. A show azonban számos újdonságot tartogat, a rajongók legnagyobb örömére Gelencsér Tímea is megjelenik újra a műsorban. 

Már csak párat kell aludni és jön a Dancing With The Stars második évada, ahol Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezeti majd a műsort. A rajongók legnagyobb örömére azonban Gelencsér Tímea is feltűnik a képernyőn, aki a show online háttérműsorában faggatja majd a versenyzőket - írja az Origo.

Gelencsér Tímea, az első évad győztese lesz az online háttérműsor háziasszonya. Forrás: Magyarország szépe

A versenyzőket ismét a szigorú zsűri pontozza meg: Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Bereczki Zoltán figyeli majd árgus szemekkel a versenyzőket. Bereczki Zoltán új a csapatban, ő Schiffer Miklóst váltotta, aki az első évadban beszólt Gabriela Spanic-nak, így nem lett a nézők kedvence.

Az újdonságok sora ezzel nem ért véget. Elkészült ugyanis a Dancing with the Stars második évadának slágere. A Táncolj még! című dalt Wolf Kati és Vastag Csaba énekli, zenéjét Rakonczai Viktor, szövegét Orbán Tamás írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.