Övé a világ legszebb popsija, 4 hónappal szülés után nyerte el a címet - Fotó

édesanya modell fotó szépségverseny fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Nathy Kihara -t közvetlenül lánya születése után a legfiatalabb Miss BumBum World-nek választották, miután az Instagramon az ő popsijának a fotója kapta a legtöbb lájkot.  

A 34 éves Nathy Kihara kevesebb, mint négy hónappal ezelőtt hozta világra lányát, Lunát, de ez nem akadályozta meg abban, hogy elnyerje a "világ legszebb popsija" címet. A modell anyuka gyűjtötte a legtöbb lájkot az Instagramon - írja a Daily Star.

Nathy azt állítja, hogy 96 cm kerületű a popsija, soha nem volt plasztikai műtétje, feneke teljesen természetes. Azt viszont hozzáteszi, hogy mindig is sokat tett a testéért. Második gyermeke születési után inkább az egészséges étrendre koncentrál, ahelyett, hogy csak súlyzózna az edzőteremben. A bombázó anyuka minden önértékelési zavarban szenvedő nőt arra bátorít, hogy érezze jól magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.