"Az eszem tudja, hogy el kell engednem a kezed, de a szívem összefacsarodott" - Nehezen viseli a különválást Polgár Tünde

LifeTV -
Amszterdam Polgár Tünde költözés luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde fiának élete óriási mérföldkőhöz érkezett. Dani Amszterdamban kezdi meg az egyetemet, amelyet kettejük közül egyelőre az édesanyja visel nehezebben.

Polgár Tünde számára édesanyaként nehéz időszak kezdődik, ugyanis egyetlen fia, Dani a középiskola után külfödön, Hollandiában folytatja a tanulmányait, ahol üzleti szakon fog továbbtanulni.

Tünde közösségi oldalán árulta el, hogy az első napokra kiutazott fiával Amszterdamba és már most nagyon aggódik érte.

"Nem is volt olyan régen, hogy elindultál elsô nap az iskolába. És most itt állunk, Amszterdam közepén egy hídon- és eljött a nap, az elsô napod az egyetemen. Annyi érzés kavarog bennem: büszkeség, félelem, féltés, izgalom, aggodalom ...

Az eszem tudja, hogy el kell engednem a kezed, de a szívem összefacsarodott és nem hallgat az agyamra. Mert tudom, hogy milyen nehéz lesz egyedül egy olyan országban, ahol senkit nem ismersz, ahol furcsa, számunkra ismeretlen nyelven beszélnek. Ahol minden más.

Egy új lakásban-elôször egyedül. Hatalmas lépés ez a felnôtté vállás ùtján. Nem egy lépcsôfok-egyszerre egy egész emelet! Szorítok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezted és megálmodtad! Én meg hazakullogok sírva, mert elbuktam az elengedés mûvészetében!

Azt hiszem, gyakori vendég leszek Amszterdamban! Ez van-nekem ez még nem megy! De majd csak belejövök. Tudom, túlféltelek-túlszeretlek"

- olvasható Tünde bejegyzése.

Európai kastélyt vásárol Polgár Tünde és férje: "1-2 millió euró, amit rááldoznánk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.