"Én nem tudok így élni, hívok egy taxit" - Krausz Gábor nélkül folytatódik a Totem?

TV2 Krausz Gábor feladás játék Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor újra elgondolkodott azon, hogy feladja a TV2 kalandrealityjét.

A Totem csütörtök esti adásában új kihívás elé néztek a Farkasok és Szarvasok, három napra ugyanis maguk mögött hagyták jurtáikat és sátrakba költöztek. A játékosok közül többen is kiakadtak ezen, különösen a Farkasok csapattagjai.

Ekanem Bálint pókfóbiával küzd, csapattársa, Krausz Gábor pedig annyira nehezen viseli a nomád körülményeket, hogy a játék feladásán is elgondolkodott.

„Pókfóbiám van, utálom a pókokat, vagyis irtózom tőlük, illetve attól, hogy rám másznak. Már maga a tény, hogy másznak felém, kiborít, de elég csak meglátnom, és már rossz érzésem van, félek. A kisebbektől jobban félek, mert ők még észrevhetetlenebbek, és akár a fülembe is belemászhatnak. Néha az jut eszembe, hogy a fülembe petézik, és ott kelnek ki a kispókok" - mondta a TV2 kamerájának Eka, akihez csatlakozott a kiakadt sztárséf is.

„Nem tudok mit mondani, ez nem az én életem, nem az én világom. Egy városi hülyegyerek vagyok, közel 40 éve minden este ágyban alszom, sosem sátoroztam még, ez nekem túl nomád.

Már a tábor is nagyon a komfortzónámon kívül volt. Én nem tudok így élni, ez egy szemét csavar. Gondolkozom, hogy mivel töltöm a következő pár órát, aztán hívok egy taxit,

- mondta Krausz Gábor, aki szerdán csúnyán megsérült. A ma esti Totemből kiderül, hogy a sztárséf összeszedi-e magát, vagy feladja a játékot.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.