Elképesztő: 4 éve halottnak nyilvánítottak egy nőt, azóta se tudta bebizonyítani, hogy él

bizonyítás halál Franciaország bíróság halottnak nyilvánítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család négy évvel ezelőtt kapott egy levelet, melyben tévesen azt állították, hogy Jeanne Pouchain elhunyt. A nő azonban ma is él és virul, viszont eddig hiába várta, hogy ezt hivatalosan is elismerjék. 

Jeanne, mivel nem tudott dolgozni, és félt elhagyni a házát, mert már nem volt érvényes személyi igazolványa és társadalombiztosítási száma, visszavonultan kezdett élni.

- mondta a nő a Reuters-nek, aki előtt most felcsillant a remény, hogy négy év után végre hivatalosan is elismerik, hogy életben van és visszakapja az életét. Első útja az orvoshoz fog vezetni, ugyanis nincs a legjobb egészségi állapotban, ráadásul a társadalombiztosítás hiányában fogorvoshoz sem tudott menni, így jelenleg összesen hat foga van. A másik álma, hogy új, normális életet éljen családjával. Az elmúlt időszak nagyon megviselte: napközben még csak eltöltötte az időt, de az éjszakákat végigforgolódta, másfél órákat tudott csak aludni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.