Ilyen állapotban van most a közkedvelt hercegné, azok után, hogy váratlanul összeesett Dél-Afrikában

Forrás: AFP/Jean-Pierre Amet -
hercegné Charlene monacói hercegnő egészség kórház Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett, összeesett és kórházba kellett szállítani a monacói hercegnét. Charlène Wittstock már hónapok óta Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg.

Charlene monacói hercegnő Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg. Szeptember 1-jén újabb szövődmények léptek fel, ezért a hercegnét azonnal kórházba kellett szállítani. A jelentések szerint a 43 éves hercegnét kiengedték csütörtökön, miután sikerült stabilizálni az állapotát - írja a People.

Albert herceg szerint, Charlene hercegné már alig várja, hogy hazatérhessen és végre együtt lehessen a családjával Monacóban. Visszatérésenek a dátuma leginkább egészségügyi állapotától és orvosaitól függ. Első körben októberre tűzték ki ezt az időpontot, de Albert herceg bízik abban, hogy sikerül ezt majd lerövidíteni. Véleménye szerint felesége állapota sokat javult legutóbbi több órás műtétje óta és készen áll a hazatérésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.