Kiderült: Dallos Boginak és Puskás Petinek két esküvője is volt - Most az elsőről is mutattak fotókat

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő Puskás Peti Dallos Bogi polgári szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 28-án mondta ki a boldogító igent Puksás Peti és Dallos Bogi. Most kiderült, ez már a második szertartás volt.

Dallos Bogi a közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy a lakodalmukat megelőző hétfőn bementek a győri Anyakönyvi Hivatalba és összeházasodtak szűk családi körben, hogy megélhessék az intimitást.

"Amiről eddig még nem meséltem nektek. Sokat beszélgettünk Petivel arról, hogy milyennek is képzeljük a Nagy napunkat. Azt álmodtuk, hogy szeretnénk egy "fesztivál" hangulatú óriási lagzit, ahova meghívunk mindenkit, aki igazán fontos nekünk, és együtt ünneplünk egy hatalmasat, de közben mégis fontos volt, hogy megélhessük az intimitását is a házasságkötésünknek. Ezért döntöntöttünk úgy, hogy az esküvőnk hetének hétfőjén a két tanúnkkal bemegyünk a Győri Anyakönyvi Hivatalba, és összeházasodtunk. Meghatódva kéz a kézben, férj és feleségként jöttünk haza, és a szülőkkel, és nagyszülőkkel együtt vacsoráztunk. Tökéletes volt" - írta a Bogi a polgári szertartás képeihez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.