Bagi Iván 45 éves lett, és habár fontosnak tartja a születésnapok megünneplését, ő nem bulival teszi emlékezetessé a napját. 

Bagi Iván igen nagy mérföldkőhöz érkezett: betöltötte a 45. életévét. A humorista nem bulival próbálta emlékezetessé tenni ezt a napot. "Korábban vettem egy diktafont azzal a céllal, hogy naplót vezessek. Ezt sajnos nem sikerült mindig betartani, de a születésnapokon muszáj. Húsz év múlva hallani akarom, hogy miket mondtam 45 évesen" - mondta Iván.

Bagi Iván 45 éves lettFotó: Csudai Sándor - Origo

Hozzátette, a felvételek segítségével igyekszik kiküszöbölni a jellemhibáit. "Bizonyos életkor után az ember rádöbben arra, hogy vagy tesz azért, hogy tovább fejlődjön, vagy visszafejlődik. Már nem a kísérlezetés állapotában vagyunk..." - mondta a Borsnak a humorista. Azt is elmondta, nem vágyik arra, hogy visszaforgassa az idő kerekét, mert ahogy halad előre, egyre inkább azzá az emberré válik, akit a tükörben látni szeretne. Bagi Iván a fejlődése mellett a fittségével is törődik: Schobert Norbi segítette őt a fogyásban.