Így él Avicii eltitkolt barátnője a világhírű lemezlovas halála után

Forrás: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography -
halál eltitkolt barátnő Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ünnepelné a 32. születésnapját a svéd lemezlovas, Avicii, aki 2018. április 20-án hunyta le örökre a szemét. Most kiderül, hogy él a fiatalon elhunyt zenész egykori barátnője, Tereza Kacerová, cseh modell.

Az egész világot sokkolta az, hogy 2018. április 20-án önkezével vetett véget életének a svéd lemezlovas és zenei producer, Tim Bergling, művésznevén Avicii.

Senki nem tudta, milyen komoly problémákkal harcolt a zenész, akinek több betegséggel is meg kellett küzdenie az utolsó éveiben, s ezek miatt 2016-ban visszavonult a nyilvános zenéléstől.

Avicii halála után hatalmas port kavart, mikor a lemezlovas titkos barátnője, Tereza Kacerová cseh modell megdöbbentő részleteket közölt közösségi oldalán kapcsolatukról, ahol többek között személyes, családi fotókat is közzétett Aviciiről, amiken Tereza pár éves kisfiának oldalán, önfeledten látható a világhírű dj. Avici. Állítólag sajátjaként szerette a modell kisfiát - írja a Blikk.

Terezát nagyon sokan támadták azzal, hogy Avicii miatta vetett véget az életének, mert a modell visszament kisfia édesapjához.

A közösségi oldalán található fotók alapján úgy tűnik, hogy mostanra már kiegyensúlyozott és harmonikus életet él a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.