Szívszorító: Schumacher felesége megtörte a csendet: ezt nyilatkozta férje állapotáról

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Oliver Multhaup -
Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, a családja azóta csak nagyon ritkán nyilatkozik a világbajnokról. Hosszú évek után most felesége, Corinna Schumacher törte meg a csendet. 

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, ami után a családja teljesen bezárkózott. Habár a rajongók nagyon aggódtak és aggódnak ma is, a legendás pilóta állapotáról szinte soha nem nyilatkoznak. Elvétve fordul elő, hogy egy-egy barát vagy távoli családtag elárul néhány részletet Schumacherről, most azonban egyenesen az egykori pilóta felesége, Corinna törte meg a csendet.

Michael Schumacher életéről hamarosan láthatunk egy dokumentumfilmet a Netflixen, amely nemcsak a szakmai sikereibe enged betekintést, de a magánéletébe is. A premier előtti bemutatót már levetítették, így jó pár részlet nyilvánosságra került.

"Sosem hibáztattam Istent a történtekért. Egyszerűen balszerencse volt. Nem is lehet ennél nagyobb balszerencséd az életben"

- idézik Corinnát, aki felidézi azt is, hogy néhány órával a súlyos síbaleset előtt férje azt mondta neki, hogy "a hó nem ideális, elrepülhetnénk inkább Dubajba."

Hosszú idő után megtörte a csendet: megszólalt Schumacher felesége, Corinna Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Oliver Multhaup

Corinna mindig azt gondolta a férjéről, hogy legyőzhetetlen, viszont a lassan tíz éve történt baleset teljesen megváltoztatta a gondolkodását.

"Minden nap hiányzik Michael. De Michael itt van, másképp egy kicsit, de itt van. Minden nap megmutatja nekünk, mennyire erős. Mindig megúsztuk biztonságban a versenyeit, ezért mindig is biztos voltam benne, hogy van egy őrangyala. Nem tudom, hogy ez csak egy védőfal volt, amit maga állított fel, vagy mert voltunk annyira naivak, hogy elhittük, vele semmiféle balszerencse nem történhet." - mondta Corinna a filmben.

Schumacher felesége megerősítette, hogy a család nyolc éve terápiát végez a pilóta felépülése érdekében. Ehhez azonban hozzátartozik, hogy a külvilágot kizárják ebből a küzdelmükből - írja a Blikk.

"Folytatjuk az életünket. Nagyon fontos számomra, hogy továbbra is élvezze a magánéletét. Michael mindig megvédett minket, most mi védjük meg őt"

- tette hozzá a feleség.

A Netflix által készített film a család támogatásával valósult meg, a világpremierjét szeptember 15-ére tervezik.

Jean Todt megszólalt Michael Schumacherről: ez kellett ahhoz, hogy a legenda életben maradjon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.