Pintácsi Viki a minap számolt be közösségi oldalán arról, hogy baleset érte az utcán, és sérülése miatt kórházba került.

Pintácsi Viki egy ágyban fekvős fotót posztolt, az Univerzum ugyanis kényszerpihenőre küldte - legalábbis az énekesnő így fogja fel azt, ami vasárnap történt vele.

"Vasárnap dél tájban, teljesen banálisan egyszerűen csak elestem az utcán, ráadásul az utcában, ahol élek. Persze, mondhatjuk, hogy a hülye teletalpas, nőcis cipőm vacak, de már tavaly nyáron is végig ilyet hordtam, és igaz, hogy nem teljesen biztonságos, mégis eleddig "megúsztam". A kérdés, miért úsztam meg eddig és miért nem úsztam meg most?

- írta Viki, akiben balesete sok kérdést vetett fel, és számára egyértelmű az üzenet: változtatnia kell valamin.

"Mindenesetre az Univerzum pár napos kényszer pihenőre küldött, mert vasárnap nem csak megütöttem itt-ott, hanem a bal kezem középső ujja (barátnőm szerint "bemutató" ujja... vajon ez mit akar jelenteni?) kifordult a helyéről, először azt hittük eltört, de aztán kiderült, hogy "csak" ficam... és tényleg kb. 2 órányi Honvéd kórházi baleseti sebészeti tartózkodás után sebeimet lefertőtlenítve, tetanuszolva, ujjamat helyre rakva (auuu) szalasztottak némi utókezelési tanácssál... hálás köszönet az ott dolgozóknak"

- tette hozzá az énekesnő, aki még egy kicsit nyalogatja a sebeit, de hétvégén már fellépésre megy.

Ez is érdekelhet: Pintácsi Viki lánya, Zolna gyönyörűen énekel és több hangszeren játszik