Pintácsi Viki baleset énekesnő esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintácsi Viki a minap számolt be közösségi oldalán arról, hogy baleset érte az utcán, és sérülése miatt kórházba került.

Pintácsi Viki egy ágyban fekvős fotót posztolt, az Univerzum ugyanis kényszerpihenőre küldte - legalábbis az énekesnő így fogja fel azt, ami vasárnap történt vele.

- írta Viki, akiben balesete sok kérdést vetett fel, és számára egyértelmű az üzenet: változtatnia kell valamin.

"Mindenesetre az Univerzum pár napos kényszer pihenőre küldött, mert vasárnap nem csak megütöttem itt-ott, hanem a bal kezem középső ujja (barátnőm szerint "bemutató" ujja... vajon ez mit akar jelenteni?) kifordult a helyéről, először azt hittük eltört, de aztán kiderült, hogy "csak" ficam... és tényleg kb. 2 órányi Honvéd kórházi baleseti sebészeti tartózkodás után sebeimet lefertőtlenítve, tetanuszolva, ujjamat helyre rakva (auuu) szalasztottak némi utókezelési tanácssál... hálás köszönet az ott dolgozóknak"

- tette hozzá az énekesnő, aki még egy kicsit nyalogatja a sebeit, de hétvégén már fellépésre megy.

Ez is érdekelhet: Pintácsi Viki lánya, Zolna gyönyörűen énekel és több hangszeren játszik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.