Mick Schumacher édesapjáról vallott: szavaiból Michael állapotára lehet következtetni.

A Bild újabb, a premier előtt bemutatott részleteket idézett a hamarosan megjelenő, Michael Schumacherről szóló netflixes dokumentumfilmből. Nemrégiben az derült ki, mit mondott közvetlenül a baleset előtt a legendás versenyző, sőt, a felesége Michael állapotáról is beszélt. 

A Netflixen debütáló, róla szóló dokufilm előzeteseiből jó pár dologra lehet következtetni a jelenlegi állapotával kapcsolatban: a legújabb előzetesben Mick Schumacher szólal meg.

„Azt hiszem, az apám és én ma már máshogyan értenénk meg egymást, mint korábban. Most már én is a motorsport nyelvét beszélem, akárcsak ő. Nagyon jó lenne, ha tudnánk erről beszélgetni, mindent feladnék ezért" – idézi a Bild a hétszeres világbajnok fiát, akinek ettől a mondattól kissé elcsuklott a hangja.

„Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, csak olyan képek ugranak be, hogy tökéletesen érezzük magunkat, egy családként. Természetesen a baleset után már nem volt olyan élményekben részünk, mint korábban. Azt hiszem, ez kicsit igazságtalan"– fogalmazott Mick. A Michael Schumacherről szóló film világpremierje szeptember 15-én lesz.

Mick Schumacher apjáról nyilatkozott.Forrás: Glenn Dunbar / LAT Images/Motorsport Images